• ulu_fanua_01

O le a le fale paipa ERW?

O le ERW (Electric Resistance Welded) paipa mill o se fale faʻapitoa e faʻaaogaina i le gaosiga o paipa e ala i se faʻagasologa e aofia ai le faʻaogaina o le eletise eletise maualuga. O lenei metotia e fa'aaoga muamua mo le gaosiga o paipa fa'aumiumi u'elo mai fa'aili o fasi uamea. O le faagasologa e amata i le tatalaina o le fasi uamea ma pasi atu i se faasologa o taavale solofanua e faasolosolo malie ona fausia le fasimea i se foliga cylindrical. A'o fa'avevela pito ta'i i le ala eletise, e oomi fa'atasi e fai ai se su'iga uelo. O le vevela e mafua mai i le tetee atu i le eletise eletise e faʻafefe ai pito o le fasi uamea, ona faʻapipiʻi faʻatasi ai lea e aunoa ma le manaʻomia o mea faʻapipiʻi faaopoopo.

 8 定径_美图抠图20240717

O paipa ERW ua lauiloa mo lo latou tutusa i le mafiafia o le puipui ma le lautele, lea e ausia e ala i le pulea sa'o o le fa'agasologa o le fa'agasologa. O lenei auala gaosiga e sili ona lelei mo lona lelei ma le tau-lelei, e talafeagai mo le gaosia o paipa i le tele o lapopoa ma foliga. O paipa ERW o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi e pei o le suauʻu ma le kesi, fausiaina o fale, taʻavale, vai ma faʻamaʻi otaota, ma faʻamaʻi faʻatoʻaga.

 

O fale paipa ERW faʻaonaponei ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai le maualuga o le gaosiga ma le lelei. E aofia ai vaega e pei o le uncoiler mo le fafagaina o le fasi uamea, o se masini fa'alava e fa'amautinoaina le mafolafola, sele ma uelo-uila iunite mo le tu'ufa'atasia o pito ta'i, se fa'aputu e fa'afoe ai le tete'e o le fa'alava, se mill fau ma fa'alava e fa'apena ai le paipa, se vaalele tipi tipi mo le tipiina o le paipa i le umi e manaʻomia, ma se masini faʻapipiʻi mo le afifiina o oloa mulimuli.

 新直方300x300x12 粗成型 侧

I le aotelega, o le ERW paipa mill o loʻo i ai se sao taua i le faʻamalieina o le manaʻoga o le lalolagi mo paipa uʻamea uʻamea e ala i le tuʻuina atu o se auala faʻalagolago ma lelei o le gaosiga e fetaui ma tulaga faʻapitoa tau pisinisi mo le lelei ma le faʻatinoga.

 


Taimi meli: Iul-31-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: